Drumuri județene închise în perioada sezonului rece

347
Drum închis indicator

Au fost închise circulației rutiere trei sectoare de drum județean în perioada sezonului rece 2021 – 2022, în vederea gestionării eficiente a situațiilor generate de fenomenele meteorologice specifice sezonului de iarnă, luând în considerare starea de viabilitate a drumurilor județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor. 

Lista drumurilor închise cuprinde:

1. Drumul județean DJ 108 J sector cuprins între km 20+510 și km 33+510 fiind un sector cu traseu sinuos cu stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță și pe care în prezent se derulează lucrări de modernizare iar execuția acestora nepermițând accesul – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere. Facem precizarea că sectorul de drum cuprins între Baraj Leșu și Coada Lacului este în proprietatea UAT Comuna Bulz și administrarea Consiliul Local al Comunei Bulz – acest sector poate fi deschis circulației rutiere în perioada de iarnă 2021-2022 prin hotărârea administratorului drumului;

2.Drumul județean DJ 763 A sector cuprins între km 5+500 și km 18+257 (Ursești – lim. jud. Arad) fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere;

3. Drumul județean DJ 763 sector cuprins între km 35+100 și km 44+845 (Padiș – Ic Ponor) fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere.

Cele trei sectoare vor fi închise până pe 30 aprilie 2022.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.