1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Dr. Bhageerutty Ryan a deschis un nou centru medical în Oradea

Rețeaua Dr. Bhageerutty Ryan anunță oficial deschiderea unui nou centru medical (oftalmologic) în Oradea. Dr. Bhageerutty Ryan deține deja un centru în Marghita. În zona Bihorului, Dr. Bhageerutty Ryan este numele de care se leagă mii de pacienți mulțumiți.

- Publicitate -

Noul centru Dr. Bhageerutty Ryan vine în întâmpinarea bihorenilor care își doresc servicii oftalmologice de calitate. Bihorenii, în special locuitorii din zona Oradea, au o posibilitate în plus pentru ca să își păstreze ochii sănătoși, dar și pentru ca să își mențină sănătos tot organismul.

Centru Dr. Bhageerutty Ryan este dotat cu echipamente de ultimă generație, iar personalul medical aduce în Oradea grija și atenția pentru pacient. În plus, din echipa care asigură serviciile medicale vor face parte Dr. Bhageerutty Ryan, Dr. Stoica Andrei, Dr. Pali Roxana, Dr. Valenas Oana și Dr. Merce Anamaria.

Centru Dr. Bhageerutty Ryan oferă consultații și investigații oftalmologice efectuate după protocoale și standarde de top, cu echipamente de ultimă generație și cu o echipă cu studii de specialitate și mulți ani de experiență în domeniul oftalmologic. Așa cum e de așteptat, tot aici găsiți o ofertă generoasă de ochelari de vedere și de soare, doar nume recunoscute pentru grija deosebită pe care o au pentru calitate și pentru sănătatea ochilor.

Centrul medical Dr. Bhageerutty Ryan din Oradea, situat pe strada Piața Cetății nr. 28, vă așteaptă și cu o gamă largă de servicii medicale:

  • Oftalmologie
  • Optică Medicală
  • O.R.L.
  • Psihiatrie
  • Neurologie
  • Medicină Internă
  • Ortopedie

Centrul medical Dr. Bhageerutty Ryan din Oradea nu are doar servicii de optică medicală, ci un complex de servicii medicale din mai multe specialități medicale. Profesionalismul și empatia medicilor sunt în măsură să vă ofere cele mai bune servicii medicale, într-un ambient plăcut, familial.

De asemenea Centrul „Dr. Bhageerutty Ryan” oferă examinări medicale necesare obținerii sau preschimbării permisului auto şi moto.

Puteți avea acces la oricare dintre serviciile medicale enumerate mai sus pe bază de programare telefonică (+40 771 762 601) sau direct, la sediul Centrul medical Dr. Bhageerutty Ryan, situat pe strada Piața Cetății nr. 28 din Oradea.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI