Două maşini, distruse de un incendiu în Oradea!

315
Două maşini, distruse de un incendiu în Oradea!

În perioada 10 – 11 noiembrie, echipajele de pompieri militari au acționat în municipiul Oradea, pentru stingerea incendiilor izbucnite la două autoturisme, ambele evenimente fiind generate, cel mai probabil, de efectul termic al curentului electric.

Duminică, între orele 15.35-15.45, pompierii Detașamentului 1 Oradea au acționat pe Bulevardul Decebal pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la un autovehicul, în timp ce rula pe Bulevardul Decebal. Ca urmare a producerii evenimentului, au arsmaterialele combustibile din compartimentul motor și bordul mașinii.

Luni, 11 noiembrie, în jurul orei 08.10, forțele de intervenție ale aceleiași subunități au fost mobilizate pe strada Vlădeasa, pentru gestionarea unui eveniment similar. Flăcările au afectat bordul autoturismului, tapițeria plafonului și ornamente din plastic.

Din fericire, în urma producerii evenimentelor menționate, nu au existat persoane rănite.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.