Două mașini au fost cuprinse de flăcări la Oradea

340
Mașină cuprinsă de flăcări
 

În cursul zilei de marți, 7 iulie, în interval de câteva minute, pompierii militari bihoreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite la autoturisme staționate pe străzile Stânișoarei și Erkel Ferenc din municipiul Oradea.

Astfel, la ora 12.11, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o mașină parcată pe strada Stânișoarei.

Echipajele de pompieri au stins incendiul cu operativitate (în aproximativ cinci minute de la primirea apelului prin 112), reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autovehicul și să limiteze pagubele la materiale combustibile din compartimentul motor.

Cauza probabilă a evenimentului a constituit-o un scurtcircuit electric.

La ora 12.12, un alt apelant al numărului unic 112 semnala producerea unui incendiu la un autoturism parcat pe strada Erkel Ferenc din municipiu, la adresa indicată fiind mobilizați de urgență, pompierii Detașamentului 1 Oradea.

Ca urmare a producerii evenimentului, generat, cel mai probabil, de un conductor electric defect, au ars conductori electrici și a fost afectat bordul mașinii.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.