Două drumuri din Bihor blocate din cauza copacilor doborâți de vânt

2293
Copaci doborâți de vânt
Foto caracter ilustrativ

Două drumuri naționale, DN 75 și DN 76 din județul Bihor sunt blocate, marți dimineața, total sau parțial, din cauza copacilor doborâți de vânt pe carosabil.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul este întrerupt pe DN 75 Ștei – Albac, în zona localității Fânațe, iar pe DN 76 Oradea – Arad, în zona localității Gepiu, se circulă pe un fir, dirijat, din cauza copacilor căzuți pe carosabil, ca urmare a vântului puternic.

La fața locului, echipaje de intervenție acționează pentru îndepărtarea copacilor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.