Două autoaccidentări, produse în doar câteva minute, ambele pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil acoperit cu polei

853
BMW şi Skoda, în același şanţ
Foto: Grupul Facebook Info Trafic jud. Bihor

Luni, 13 ianuarie, la ora 08.05, pe drumul comunal 280, în localitatea bihoreană Chiraleu, o femeie de 40 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturismdinspre D.N. 19/E înspre centrul localității, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, respectiv partea carosabilă acoperită cu polei, iar la coborârea unei pante a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit carosabilul și a intrat în șanț.

În urma accidentului rutier, atât conducătoarea autoturismului, cât și o femeie de 53 de ani, din comuna Abram, județul Bihor, pasageră a sa, au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital pentru investigații medicale.

Tot luni, 13 ianuarie, la ora 08.20, pe același drumul comunal din localitatea bihoreană Chiraleu, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea unautoturism dinspre D.N. 19/E către centrul localității, nu a adaptat vitez de deplasare la condițiile de drum – parte carosabila acoperită cu polei, la coborârea aceleiași pante, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu primul autoturism, care fusese condus de femeia de 40 de ani, care se afla în șanț în urma accidentului rutier în care a fost implicat.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturimului a suferit leziuni ușoare, fiind, de asemenea, transportat la spital, pentru investigații medicale.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în ambele cazuri, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentelor rutiere.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.