21.5 C
Aleşd
miercuri, 22 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

„Donator cu donator, dăm o mână de ajutor”. Studenții mediciniști, nouă campanie de donare de sânge!  

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  
 

Criza sângelui este principalul motiv pentru care  Asociația Studenților Mediciniști Oradea organizează o nouă campanie de donare sânge în perioada 3-13 aprilie. Locuitorii județului Bihor sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, str. Louis Pasteur nr 30, între orele 7:30 – 13:00.  Pe lângă personalul centrului, aceștia vor fi întâmpinați de voluntarii proiectului care vor împărți cadouri pentru donatori.  

Zilnic se vor oferi vouchere din partea Clinicii Davidescu, Captain Bean, iar din partea Asociației Academia Excelențe, donatorii vor primi  o reducere de 20% la lucrările scriitoarei Ela Ardelean, plus multe alte gustări și surprize. La finalul fiecărei zile se va organiza o tombolă cu premii ce constă în: voucher spa, voucher în valoare de 150 de lei la restaurant, abonament pentru cafea gratis, etc. 

„Lipsa de sânge este o importantă problemă cu care se confruntă sistemul medical din România, întrucât nu există substitut pentru sânge. Transfuziile sanguine sunt esențiale pentru pacienții care suferă de boli precum anemii severe, politraumatisme sau diferite forme de cancer. Prin campania noastră, ne propunem să promovăm donarea de sânge în județul Bihor și să contribuim la ameliorarea acestei probleme de sănătate publică. Invităm astfel toți donatorii să facă cel mai frumos cadou și să doneze sânge!”, au transmis reprezentanții ASMO.  

Ciprian Blejan

Din partea Centrului se vor oferi bonuri de masă în valoare de 67 de lei, o adeverință pentru o zi liberă de la locul de muncă/unitatea de învățământ și o reducere de 50% la abonamentele pentru mijloacele de transport în comun.  

Pentru criteriile de donare și alte detalii: https://proviataoradea.ro/despre-donarea-de-sange/

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,531FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI