Doi tineri, prinși drogați la volan în Bihor

1717
Drogat la volan
Foto caracter ilustrativ
 

Doi tineri au fost depistați duminică de polițiștii bihoreni conducând sub influența substanțelor interzise.

Astfel, duminică, 19 decembrie, la ora 22.40, pe drumul județean767, în afara localității bihorene Dobrești, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din comuna Dobrești, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

 

Tot duminică, 19 decembrie, la ora 23.54, pe strada Libertăţii din localitatea bihoreană Săcueni, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Săcueni au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, existând, de asemenea, suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot odată duminică, 19 decembrie, la ora 19.35, pe strada Primăriei din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri orădeni.

De asemenea, vineri, 17 decembrie, la ora 22.30, pe drumul comunal 797, la intrarea în localitatea bihoreană Cheresig, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Sântandrei au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din comunaToboliu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea.​

 

Urmărește-ne și pe Google News