Doi tineri, prinși drogați la volan în Bihor

1684
Drogat la volan
Foto caracter ilustrativ

Doi tineri au fost depistați duminică de polițiștii bihoreni conducând sub influența substanțelor interzise.

Astfel, duminică, 19 decembrie, la ora 22.40, pe drumul județean767, în afara localității bihorene Dobrești, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din comuna Dobrești, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Tot duminică, 19 decembrie, la ora 23.54, pe strada Libertăţii din localitatea bihoreană Săcueni, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Săcueni au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, existând, de asemenea, suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot odată duminică, 19 decembrie, la ora 19.35, pe strada Primăriei din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri orădeni.

De asemenea, vineri, 17 decembrie, la ora 22.30, pe drumul comunal 797, la intrarea în localitatea bihoreană Cheresig, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Sântandrei au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din comunaToboliu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea.​

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.