25.3 C
Aleşd
joi, 25 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Doi tineri au rămas 4 luni fără permis pentru viteză excesivă

Doi tineri au fost depistați conducând cu viteză excesivă pe strada Calea Aradului din Oradea și au rămas fără permis de conducere pentru patru luni.

Primul incident a avut loc la ora 00:13, când o tânără de 20 de ani din Oradea a fost înregistrată de radar conducând cu 138 km/h într-o zonă unde limita de viteză era de 50 km/h. Doar cinci minute mai târziu, la ora 00:18, un tânăr de 19 ani din comuna Nojorid a fost surprins de polițiști în aceeași zonă, tot cu 138 km/h.

Ambii șoferi au primit sancțiuni contravenționale severe, constând în 9-20 puncte amendă și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Acțiuni ale poliției rutiere din Bihor în ultimele 24 de ore

În cadrul unei acțiuni desfășurate pe 3 iulie, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.850 de lei. De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere pentru diverse abateri grave.

Cele mai multe sancțiuni, 46 la număr, au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză. Au fost sancționați și 14 pietoni, 3 bicicliști, și 7 șoferi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță. Două sancțiuni au fost pentru conducerea sub influența alcoolului, iar alte două pentru depășiri neregulamentare. Totodată, au fost aplicate sancțiuni pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor și alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Polițiștii bihoreni continuă să desfășoare acțiuni de monitorizare și sancționare a abaterilor pentru a asigura siguranța rutieră pe șoselele din județ.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,938FaniÎmi place
1,732CititoriConectați-vă
985CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI