Doi minori sunt căutați de poliție, după ce au dispărut

510
PRIBOI ANA-MARIA ALINA și VARGA EMANUEL DAVID
PRIBOI ANA-MARIA ALINA și VARGA EMANUEL DAVID

Doi minori au fost puși în urmărire la nivel național, după ce au dispărut de acasă. Vineri, 24 decembrie, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții unei case de tip familial din localitatea Oșorhei, județul Bihor, că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, doi minori – PRIBOI ANA-MARIA ALINA, de 15 ani și VARGA EMANUEL DAVID, de 17 ani, au plecat voluntar de la casa de tip familial din comuna Oșorhei, județul Bihor, în care erau instituționalizați şi nu aumai revenit.

​Aceștia au mai fost plecați în repetate rânduri, revenind sau fiind găsiți de polițiști de fiecare dată.

PRIBOI ANA-MARIA ALINA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,69 m înălțime, aproximativ 50 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr blond, lung.

​​ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care aceasta o purta la data dispariției.

VARGA EMANUEL DAVID

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,55 m, aproximativ 50kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten. 

​ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care acesta o purta la data dispariției.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.