Doi hoţi au furat piese de 50.000 de lei dintr-un parc de dezmembrări auto din Bihor

840
Dezmembrări auto
Foto caracter ilustrativ

Bănuiți că ar fi sustras piese auto în valoare de 50.000 de lei dintr-un parc de dezmembrări auto, reținuți de polițiștii bihoreni.

Luni, 3 ianuarie, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea și un altul de 17 ani, din comuna Tinca, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îi bănuiesc pe cei doi că, în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2021, ar fi pătruns fără drept în perimetrul unei societăți comerciale din localitatea bihoreană Tinca și ar fi sustras aproximativ 6 catalizatoare auto, 30 de turbo suflante, 20 de alternatoare autoși 15 electromotoare, toate piese auto second hand, provocând un prejudiciu total estimat la 50.000 de lei.

Marți, 4 ianuarie, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca îi vor prezenta pe cei doi tineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul se va adresat Judecătoriei Salonta cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.