Doi bărbaţi căutaţi de autorităţi, depistaţi la PTF Episcopia și Nădlac I

197

Poliţiştii de frontieră bihoreni și arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţi pentru infracţiunea de înșelăciune, respectiv infracţiuni contra proprietății. 

În data de 22.07.2019, în jurul orei 15.55, în Punctul de Trecere a Episcopia –Bihor (feroviar) s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră,  la trenul care circulă pe relația Puspokladany-Oradea, cetăţeanul român M.M., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat european de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunii de înșelăciune, bărbatul având de executat 4 ani de închisoare.

Tot în data de 22.07.201, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român G.R., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în judeţul Arad.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile austriece, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracţiuni contra proprietății.

În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipaje operative din cadrul IPJ Bihor și IPJ Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.