DOI BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE TÂLHĂRIE, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

509
Hoti-furt-retinuti-politie
Foto caracter ilustrativ

Bănuiți că ar fi tâlhărit un bărbat, la ieșirea dintr-un bar, reținuți de polițiștii beiușeni și arestați de magistrați.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au identificat și efectuat cercetări față de doi bărbați de 29, respectiv 28 de ani, ambii din municipiul Beiuș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii beiușeni îi bănuiesc pe cei doi bărbați că, luni, 17 februarie a.c., în jurul orei 01.00,după ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu un bărbat de 46 de ani, din comuna Budureasa, județul Bihor, într-un local public din municipiul Beiuș, l-ar fi așteptat pe acesta pe strada Viorelelor din localitate și, prin violență, l-ar fi deposedat de o borsetă în care avea 400 de lei și cartea de identitate, iar apoi au fugit.

Din totalul prejudiciului cauzat, polițiștii beiușeni au recuperat 270 de lei de la cei în cauză.

În urma extinderii cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Beiuș i-au reținut pe cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Joi, 20 februarie a.c., aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Beiuș cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Beiuș a admis propunerea procurorului și a dispus, față de cei doi, luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două persoane și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.