Doi bărbați bănuiți de furturi din case în constucție, reținuți de polițiști

438
Hoti-furt-retinuti-politie
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 23 septembrie, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Girișu de Criș au identificatși cercetat un tânăr de 18 ani, din localitatea bihoreană Girișu de Criș și un bărbat de 30 de ani, din Tărian, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie a.c., ar fi pătruns într-un imobil în construcție din localitatea Tărian și ar fi sustras diverse scule utilizate în construcții, provocând un prejudiciu în valoare de 2.200 de lei.

De asemenea, cei doi sunt bănuiți că în cursul aceleiași nopți, ar fi pătruns într-un alt imobil în construcție din Tărian și ar fi sustras scule și unelte utilizate în construcţii, cauzând un prejudicu de 2.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști de la cei în cauză.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Girișu de Criș i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Girișu de Criș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două persoane și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.