Doi bărbați bănuiți că ar fi ucis trei câini, reținuți de polițiștii bihoreni

676
retinut arestat poliţie-800x501
Foto caracter ilustrativ
 

Doi bărbați bănuiți că ar fi ucis trei câini, fără drept, identificați, cercetați și reținuți de polițiștii bihoreni.

Luni, 11 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate în cazul celor trei câini decedați, găsiți la 9 ianuarie, într-un bazin subteran din beton situat la ieșirea din localitatea bihoreană Berechiu, polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa au identificat și cercetat un bărbat de 69 de ani și un tânăr de 20 de ani, ambii comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Postului de Poliție Sânnicolau Român – Secţia nr.9 de Poliţie Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, sub aspectul comiterii a trei infracțiuni de „ucidere a câinilor fără drept”.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.