Doi bărbaţi au fost prinşi în timp ce transportau ţigări de contrabandă. Unul dintre aceștia a fost reținut

1968
 

170.000 de țigarete de contrabandă confiscate de polițiștii bihoreni de la doi bărbați, depistați în flagrant delict în timp ce le transportau. Unul dintre aceștia a fost reținut.

Joi, 7 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Oradea au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Oradea, doi bărbați de 34 și 39 de ani, ambii din Oradea, în timp ce dețineau, în două autoturisme, 170.000 de țigarete de contrabandă (8.500 de pachete de țigări), de diferite mărci, în valoare totală de 119.000 de lei.

De asemenea, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat două percheziții domiciliare pe raza comunei Nojorid, la imobilele deținute de un localnic de 44 de ani, de asemenea bănuit de comiterea infracțiunii de contrabandă, în urma cărora au fost ridicate diverse înscrisuri și medii de stocare.

Cele 170.000 de țigarete nemarcate au fost ridicate în vederea confiscării, prejudiciul cauzat astfel bugetului consolidat al statului fiind estimat la peste 200.000 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigare a criminalității economice l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. 

Vineri, 8 octombrie, cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale față de acesta.

Acțiunea poliștilor bihoreni a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.