Dezbatere publică pe tema Strategiei de Dezvoltare a Județului Bihor

199
 

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Consiliul Județean Bihor organizează joi, 20 ianuarie 2022, ora 10:00, o dezbatere publică pe tema: 

Proiect de Hotărâre privind aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor 2021-2027.

Cei care doresc să participe la discuții trebuie să se înscrie în prealabilSolicitarea de înscriere la dezbatere se va trimite la adresa de e-mail: [email protected] până la data de 19.01.2022, ora 15:00.  

Pentru înscriere vă rugăm să transmiteți următoarele:

  • Nume și prenume;
  • Dacă este cazul, instituția/ compania/ asociația pe care o reprezentați
  • Modalitatea de participare: fizic sau online.

Participarea în format fizic se va face în ordinea în care a fost primită solicitarea la adresa de e-mail mai sus menționată, în limita locurilor disponibile din sală, în așa fel încât să fie respectate regulile de distanțare fizică stabilite de autorități. Persoanele care vor dori să participe online vor primi până joi dimineața, la ora 09:00, link-ul prin care se vor conecta pe platforma ZOOM.

Dezbaterea va avea loc în Sala Mare a Consiliului Județean Bihor, la etajul I, adresa: str. Parcul Traian, nr. 5.

Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor 2021-2027 poate fi consultată pe website-ul instituției, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații Publice/ Transparență/ Transparență Decizională.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.