Deputatul PSD Adelina Coste a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică

1256
Adelina Coste

„O inima mare a incetat sa mai bata. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Vestea trecerii in lumea celor drepti a scumpei noastre colege si prietene Adelina Coste m-a indurerat profund. Sincere condoleante familiei indurerate! Dumnezeu s-o odihneasca!”, este mesajul transmis pe Facebook de deputatul Ioan Roman.

De profesie jurist şi cu activitate în proiecte pe fonduri europene, Adelina Coste a intrat în politică în PDL, fiind consilier local PDL, în Oradea. A fost propulsată şefă de cabinet a prefectului de la acea vreme, Gavrilă Ghilea şi apoi a fost numită subprefect (2011 – 2012). A intrat în PSD în 2014. Înainte să candideze la Primăria Oradea a fost unul dintre cei mai vocali consilieri locali, principala opozantă a lui Ilie Bolojan.

În decembrie 2016, Adelina Coste devenea deputat PSD, însă starea de sănătate i s-a agravat, suferea de cancer.

Dumnezeu s-o odihnească!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.