Deputatul de Bihor Mihai Lasca a fost exclus din AUR!

881
Mihai Lasca
Mihai Lasca

Date fiind problemele penale pe care acesta le are, Deputatul de Bihor Mihai Lasca ar fi fost exclus din AUR, împreună cu Diana Șoșoacă.


Printr-o decizie a conducerii centrale AUR, parlamentarul Mihai Lasca ar fi fost exclus din AUR din cauza problemelor sale cu legea, scrie știripesurse.ro.

După ce fusese ales deputat de Bihor, în decembrie 2020, mass-media locală și națională a subliniat problemele pe care le are orădeanul Mihai Lasca, patronul unei firme de pază. Mihai Lasca s-a limitat să reacționeze scurt în legătură cu vestea excluderii sale. “Nu am cunoștință și nu mi s-a adus la cunoștință excluderea mea oficială din AUR”, a transmis Lasca potrivit bihon.ro.

Mihai Lasca (40 de ani) a fost deja condamnat penal pentru loviri şi în prezent este judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat. Acesta a fost trimis în judecată într-un dosar al procurorilor DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat. Ar fi vorba despre racolarea de persoane afro-asiatice aflate în România şi călăuzirea lor în Ungaria.

Decizia ce-l privește pe Lasca vine la pachet cu decizia privind excluderea senatoarei Diana Șoșoacă, din Alianța pentru Unirea Românilor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.