Delia, Smiley și Lora în concert la Toamna Orădeană

772
Delia, Smiley și Lora în concert la Toamna Orădeană

Toamna Orădeană 2017 va avea loc între 5 și 8 octombrie 2017 în Piața Unirii și Cetatea din municipiul Oradea. Organizatorii au anunțat și prima serie de artiști care vor concerta: Delia, Smiley, Zdob și Zdub, The Motans, Lora, Vița de Vie, Golan, Alexandrina și Lucia.

 

„Piața Unirii va fi animată de artiștii stradali și personaje ale companiilor de teatru stradal din Franța și Olanda, împreună cu alți artiști români, iar activitățile pentru copii îi vor face și pe ei să se simtă speciali”, transmit organizatorii.

Ediția 2017 se va desfășura și în cartierele orădene prin organizarea unor concerte de muzică instrumentală sau prin spectacole de stradă inedite.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.