De săptămâna viitoare se redeschide Orășelul Copiilor din Oradea

185

Primăria Oradea anunță redeschiderea Orășelului Copiilor, începând cu dimineața zilei de luni, 28 februarie, programul de funcționare fiind, zilnic, de la ora 08.00 la 22.00.

 

După închiderea centrului de vaccinare, Orășelul Copiilor își va relua activitatea. Zilele acestea, prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, au fost aranjate dalele din beton aferente căilor de acces exterioare, s-a zugrăvit interiorul întregului imobil, s-au vopsit bordurile, s-au completat cu nisip unele zone de joacă, au fost toaletați copacii și arbuștii, urmând să fie văruiți. 

În cursul zilei de vineri, o firmă autorizată, respectiv SC Coral Impex SRL, va executa lucrările de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în toată incinta Orășelului. Ulterior, se va spăla suprafața cauciucată din interiorul clădirii și se vor efectua operațiunile de curățenie generală.

Intrarea în Orășel se face pe ambele porți, atât dinspre Spitalul Municipal, cât și dinspre supermarketul Supeco, cu respectarea regulilor pentru spațiile interioare, conform legislației în vigoare.

În luna martie, se vor scoate la licitație căsuțele destinate comerțului din curtea Orășelului, urmând ca sălile din incintă să poată fi închiriate după ridicarea tuturor restricțiilor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.