7 C
Aleşd
vineri, 24 martie 2023

De săptămâna viitoare se redeschide Orășelul Copiilor din Oradea

Urmărește-ne și pe Google News

Primăria Oradea anunță redeschiderea Orășelului Copiilor, începând cu dimineața zilei de luni, 28 februarie, programul de funcționare fiind, zilnic, de la ora 08.00 la 22.00.

- Publicitate -

După închiderea centrului de vaccinare, Orășelul Copiilor își va relua activitatea. Zilele acestea, prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, au fost aranjate dalele din beton aferente căilor de acces exterioare, s-a zugrăvit interiorul întregului imobil, s-au vopsit bordurile, s-au completat cu nisip unele zone de joacă, au fost toaletați copacii și arbuștii, urmând să fie văruiți. 

În cursul zilei de vineri, o firmă autorizată, respectiv SC Coral Impex SRL, va executa lucrările de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în toată incinta Orășelului. Ulterior, se va spăla suprafața cauciucată din interiorul clădirii și se vor efectua operațiunile de curățenie generală.

Intrarea în Orășel se face pe ambele porți, atât dinspre Spitalul Municipal, cât și dinspre supermarketul Supeco, cu respectarea regulilor pentru spațiile interioare, conform legislației în vigoare.

În luna martie, se vor scoate la licitație căsuțele destinate comerțului din curtea Orășelului, urmând ca sălile din incintă să poată fi închiriate după ridicarea tuturor restricțiilor.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,763FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI