De sâmbătă Bazarul din Piața 100 își reia activitatea

999
Bazarul din Piața 100

Începând de sâmbătă, 11 decembrie 2021, Sectorul Bazar din Piața 100 își reia activitatea de funcționare, suspendată în ultima perioadă din cauza restricțiilor impuse de Guvern.

Conform noilor prevederi impuse prin HG 112, activitatea târgurilor, bâlciurilor și talciocurilor este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului. Vor avea acces în piață doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele are au trecut prin boală, respectiv cele care prezintă rezultatul negatival unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.

Casieria va fi deschisă zilnic, după următorul program: luni – vineri, între orele 10.00 – 18.00, iar sâmbătă – duminică, între orele 06.00 – 17.00.

De menționat că în perioada Sărbătorilor, mai exact în 25-26 decembrie 2021, respectiv 1-2 ianuarie2022, Piața 100 va fi închisă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.