Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

1299

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați, la decembrie, de familia unui bărbat de 29 de ani, dincomuna Finiș, sat Șuncuiș   LINGURAR OVIDIU  că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 7 decembrie, în jurul orei 07.00 și nu a mai revenit.

Acesta a mai fost plecat de la domiciliu, revenind de fiecare dată de bunăvoie.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60 – 1,70 m., 60 70 de kg., faţă ovală, ochi căprui, păr brunet, constituție atletică,poartă mustață, comunică doar prin limbajul semnelor.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă gri, cu glugă, blugi albaștri, cizme din cauciuc, negre, fes negru cu inscripții albe.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.