Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

3069
 

KREINER JOZSEF(foto), de 72 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, a plecat de la domiciliu la 5 septembrie 2017 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,55 m, greutate 70 kg., faţă rotundă, ten deschis, ochi albaștri, păr cărunt, tuns foarte scurt, are pe vârful nasului un semn vertical, din naștere, pe exteriorul palmei mâinii drepte prezintă o cicatrice recentă, provenită de la o arsură cu apă fierbinte.
ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta acesta la data dispariției.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută
în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.