Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, a fost vaccinat anti-COVID cu doza a treia

130
 

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății s-a aflat în această dimineață la Spitalul Militar Central “ Dr. Carol Davila”, acolo unde a primit cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID19.

„Începând de astăzi, toţi cei care sunt imunizați cu schemă completă pot solicita vaccinarea cu cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID19, dacă au trecut cel puţin 6 luni de la ultima doză. Sunt peste 1.100.000 de cetăţeni români care se încadrează în această categorie şi care se pot vaccina cu cea de-a treia doză de vaccin și recomand tuturor să se vaccineze. În această dimineață, în platforma în care se pot programa pentru cea de-a treia doză sunt înscrise cca. 12.000 de persoane. Îndemnul nostru este şi pentru cei care până astăzi încă nu s-au vaccinat, de a se vaccina”, a declarat Attila Cseke, ministrul interimar al Sănătății.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.