Criza de sange la Oradea!

113
Campania „Donează sânge! Fii erou!”
Foto © ziarullumina.ro
 

Centrul de Transfuzie sanguină din municipul Oradea a anunţat vineri că stocurile de sânge din două grupe sunt inexistente, în acest moment.

„Revenim cu un apel umanitar! Stocurile pe grupa de sange A rh POZITIV si pe grupa B rh POZITIV sunt pe “Zero”. Rugam toti donatorii care se stiu cu aceste grupe sa vina sa doneze sange”, au scris medicii pe Facebook.

Doritorii pot dona sânge, în Oradea, la Centrul de Transfuzii Sanguine de pe strada Louis Pasteur nr. 30, de luni până vineri.

La o singură donare, prin separarea componentelor sanguine, fiecare om salvează trei vieți. Donatorii fideli privesc acest ajutor neprețuit ca pe o datorie morală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.