Crimă în Bihor. Un tânăr a înjunghiat mortal un coleg de muncă

3280
poliția criminalistică-800x535
Foto caracter ilustrativ
 

Un tânăr de 27 de ani care lucra ca și muncitor în cadrul unei firme de construcții l-a ucis pe un bărbat de 52 de ani în urma unui conflict spontan.

 

Incidentul s-ar fi petrecut în noaptea de marți spre miercuri, într-o casă din Sânmartin. Cei doi erau colegi și locuiau împreună într-un imobil, aflat pe șantierul deschis de firma la care erau angajați.

Potrivit procurorilor, conflictul dintre cei doi a pornit de la o datorie de 60 de lei, pe care agresorul o avea către victimă. „Din probele administrate în cauză s-a reținut că în data de 29.12.2021, în jurul orei 02:00, pe fondul unui conflict spontan cu victima, declanșat de o datorie de 60 de lei pe care avea să i-o achite acesteia, la un moment dat, întrucât era agresat verbal şi fizic de către victima, inculpatul a luat un cuțit, cu care a înjunghiat-o de 3 ori, provocându-i plăgi înțepate/tăiate ce au declanșat hemoragii interne produse prin lezarea de organe intraabdominale (stomac, pancreas) și structuri vasculare (artera aorta), determinând direct si necondiționat decesul victimei M.K.M”, transmite prim procuror adjunct Sabău Gligor.

Tânărul a fost reținut, după ce a sunat la 112 pentru a se autodenunța.

 

Urmărește-ne și pe Google News