Crimă în Bihor: Un bărbat și-a ucis soția, iar apoi a îngropat-o pe malul Crișului

10110
Poliția Criminalistică
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat a fost arestat în cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, după ce și-a ucis soția, iar apoi a îngropat-o pe malul Crișului.

Potrivit bihon.ro, crima șocantă a avut loc în colonia de romi din Tinca. Suspectul principal este un bărbat de 67 de ani, care și-a lovit repetat soția până a decedat. Ulterior acesta a încercat să ascundă cadavrul femeii, care era mamă a nouă copii.

„Victima este o femeie în vârstă de 56 ani, mamă a 9 copii, şi ar fi fost ucisă, vineri, de soţul ei, care a lovit-o cu o bâtă în zona capului, a împachetat cadavrul în pătură şi l-a îngropat”, scrie ebihoreanul.ro.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în cursul serii de sâmbătă, iar duminică urmează să fie prezentat la instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit surselor citate, anchetatorii urmează să lămurească circumstanţele în care s-a comis fapta.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.