Copil de 3 ani salvat de pompieri după ce s-a închis singur în casă

623

Vineri, 4 decembrie, în jurul orei 13.40, mama unui copil în vârstă de trei ani, a solicitat, prin Sistemul Unic 112, intervenția echipajelor specializate pentru salvarea fetiței ei, care rămăsese blocată în locuința situată la etajul 5 al unui bloc de pe strada Lăpușului din municipiul Oradea, micuța închizând accidental ușa apartamentului în momentul în care mama sa ieșise în casa scării.

​La fața locului s–au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, care, utilizând autospeciala de lucru la înălțime, au pătrunsrapid, prin fereastra unei încăperi (care era întredeschisă prezentând un potențial pericol pentru copil), în locuință, unde au găsit-o pe cea mică plângând, speriată, dar teafără.

​Ajunşi în interior, salvatorii au deblocat ușa apartamentului, redând-o pe fetiță, în siguranţă, mamei şi înlăturând astfel, pericolul producerii unui eveniment nedorit.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.