Consiliul Județean Bihor recrutează ingineri debutanți

341
 

Consiliul Județean Bihor organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcții de ingineri debutanți în cadrul Direcției Tehnice, în Biroul Investiții și Biroul Drumuri Județene.

Cele două posturi au fost înființate ținând cont de numărul mare de proiecte de infrastructură, unele deja începute și altele care urmează să fie demarate de Consiliul Județean.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență în domeniul inginerie civilă, cu specializarea Construcții civile, industriale și agricole pentru funcția din Biroul Investiții, respectiv Construcții civile, industriale și agricole sau căi ferate, drumuri și poduri, pentru Biroul Drumuri Județene. 

Printre atribuțiile postului se numără: participarea la urmărirea realizării lucrărilor de investiții și reparații curente, pregătirea pentru recepția lucrărilor, elaborarea de studii, programe și note de fundamentare pentru lucrări și asigurarea documentațiilor necesare. 

Dosarele de înscriere se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului, respectiv în perioada 06.12.2021-27.12.2021, ora 16:00, la sediul Consiliului Juțețean Bihor. Concursul se organizează la sediul instituției în data de 06 ianuarie 2022, ora 10:00, proba scrisă.

Condițiile de participare, atribuțiile postului și bibliografia pentru concurs se găsesc pe website-ul instituției, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații Publice/ Concursuri/ Anunțuri concursuri.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.