Condamnați la închisoare pentru trafic de droguri de risc și conducere fără permis, încarcerați de poliţişti 

1343
Reținuți de polițiști-800x463
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 23 februarie, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea.

 

Tribunalul Bihor a emis pe numele lui un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc

Tot miercuri, 23 februarie, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat și reținut un bărbat de 27 de ani, din comuna Dicănești, județul Bihor.

Judecătoria Marghita a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvîrșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.