Concert Extraordinar – „Sărbătorind Unirea”

235

Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria şi Ansamblul Artistic Profesionist Crişana vă invită vineri, 24Ianuarie 2020, de la orele 18:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria pentru a sărbători Mica Unire împreună cu Ansamblul Artistic Profesionist Ciprian Porumbescu, prin Concertul Extraordinar Sărbătorind Unirea”.

Artiștii Ansamblului Artistic Profesionist Crișanaîmpreună cu cei de la Ansamblul Artistic Profesionist Ciprian Porumbescu din Suceava se prind în Hora Unirii pe scena Teatrului Regina Maria, oferind un regal de cântece și dansuri. În program: orchestrele și corpurile de balet ale celor două ansambluri, soliștii vocali și instrumentiști Cornel Borza, Leontin Ciucur, Sorin Filip, George Finiș, Luminița Tomuța, Lucica Păltineanu, Cornelia Covaciu, Dana Dăncilă, Felicia Costin, Marian Gogan, Simona Costin, Dan Decebal Chitic, Constantin Pascal, Ionuț Țanța, Iulian Griga, Stângaciu, Petrică Popa.

Invitații noștri fac parte dintr-o instituție de artă profesionistă din județul Suceava și sunt reprezentai de seamă ai folclorului bucovinean, având în palmares numeroase spectacole în țară și în străinătate.

Preţul unui bilet variază, în funcție de locul din sală: sală 20 lei, loji centrale 30 lei, loji laterale 25 lei, balcon 15lei. Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului Arcadia (Pasajul Vulturul Negru) și online pe www.bilete.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0371/381.550.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.