Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților se va afla în județul Bihor

317

În perioada 27 – 28 august, Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților se va afla în județul Bihor.

 

În data de 28 august, la ora 10:00, la sediul Instituției Prefectului – Județul Bihor, comisia se va întruni în ședință, la eveniment fiind invitați să participe reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ai Ministerului Apelor și Pădurilor, directorii instituțiilor subordonate celor două ministere, precum și fermieri din județul Bihor.

Program:

Marți, 27 august:
-ora 10:00 – vizită Liceul Tehnologic Salonta;
– ora 10:30 – vizită Ferma Euro Buffalo Salonta;
– ora 12:00 – plecare spre Stația de Pompare Ant;
– ora 15:00 – vizită Fresco Verde Apateu – fabrică procesare legume proaspete și congelate;
– ora 15:30 – vizită SC Andromi – producător de mezeluri și preparate din carne.

Miercuri, 28 august:
– Ora 10:00 – ședința Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice – Sala Mare a Prefecturii Bihor

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.