Comerț ilegal cu petarde, întrerupt de Poliția Locală

400

Miercuri, 29 decembrie, în jurul orei 19:00, agenții Poliției Locale Oradea –  Compartimentul Combaterea Cerșetoriei au surprins o persoană în timp ce comercializa fără drept produse pirotehnice, generic denumite petarde, în zona unui centru comercial din cartierul Nufărul.

Persoana a fost condusă la sediul Poliției Locale Oradea din str. Iuliu Maniu, nr. 20, unde a fost identificată și mai apoi predată, conform competențelor, prin proces verbal, împreună cu produsele pirotehnice, către IPJ Bihor – Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase. Urmează să se facă cercetări, pentru a fi luate măsurile legale ce se impun. 

Direcția Poliția Locală din cadrul Primăriei Oradea monitorizează, în continuare, perimetrele zonelor comerciale, în măsura efectivelor de care dispune în operativ și îi îndeamnă pe cetățeni să sesizeze situații similare, fie telefonic, la 0259.969, fie prin înregistrarea unei sesizări, pe aplicația Oradea City Report.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.