Coliziune între două motociclete în Dernișoara

615
Smurd- Aleșd-ISU- Bihor
Foto caracter ilustrativ
 

Două motociclete au intrat în coliziune luni după-amiază, pe drumul comunal 115, în localitatea bihoreană Dernișoara.

Potrivit reprezentanților IPJ Biho, luni, 16 septembrie, la ora 14.20, pe drumul comunal 115, în localitatea bihoreană Dernișoara, un bărbat de 42 de ani, din comuna Derna, județul Bihor, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu o altă motocicletă, condusă de un localnic de 27 de ani.

În urma impactului, conducătorul celei de-a doua motociclete a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri din Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.