Coliziune în timpul unei depăşiri la Spinuș

338
Accident Spinuș-800x521
Foto © Viorica Maghiar

Accidentul a avut loc luni, 7 mai a.c., la ora 09.35, la intersecția dirijată a D.N. 19/E cu D.N. 1/P, pe raza comunei bihorene Spinuș.

 

„Un bărbat de 44 de ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare spre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, care se angajase în depășirea neregulamentară a acestuia, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției Bihor, Alina Dinu.

În urma accidentului rutier, o femeie de 45 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.