Coliziune fatală pentru pasagerul unui autoturism la  Rabagani

1191

Duminică, 17 iulie, la ora 17.30, pe drumul județean 764/K, în afara localității Răbăgani, un tânăr de 20 de ani, din comuna Săcădat, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

 

Astfel, într-o curbă spre stânga, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat.
În urma accidentului rutier, un tânăr de 26 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, pasager în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, un bărbat de 37 de  ani și  o tânără de 18 ani, ambii din comuna bihoreană Lăzăreni, pasageri în autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.