Colaborare interinstituţională

183

În data de 06 iulie , un grup de 30 de cadre tehnice/responsabili cu atribuţii în domeniul apărării împotriva incendiilor din cadrul unor unităţi militare, din diferite judeţe, aflate în subordinea Ministerului Apărării Naţionale, a efectuat o vizită de informare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor .
Pe parcursul acestei activităţi de colaborare interinstituţională, condusă  de Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”, General de brigadă dr. Ioan Baş, cadrele militare aflate în vizită au fost familiarizate cu o serie de aspecte din viaţa şi activitatea pompierilor militari bihoreni. Astfel, prin intermediul expunerilor, dezbaterilor şi al materialelor foto/video, vizitatorilor le-au fost prezentate zona de competenţă a inspectoratului şi riscurile existente la nivelul judeţului, structura, misiunile, obiectivele şi atribuţiile unităţii, operaţiunile desfăşurate de echipajele de pompieri militari, dispeceratul comun ISU-SAJ  şi modul de asigurare a fluxului informaţional aferent procesului de coordonare şi monitorizare a intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

 

Totodată, în scopul perfecţionării pregătirii în domeniul apărării împotriva incendiilor, cadrelor militare cu atribuţii pe această linie le-au fost furnizate informaţii detaliate cu privire la mijloacele tehnice de luptă şi protecţie împotriva incendiilor, activitatea finalizându-se cu prezentarea autospecialelor, echipamentelor şi accesoriilor din dotarea pompierilor militari bihoreni şi a gamei diverse şi complexe de situaţii de urgenţă în care acestea sunt întrebuințate.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.