Cod Galben de vânt și viscol în zonele de munte din Bihor

254

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, două atenţionări Cod galben de viscol şi vânt puternic.

 

Potrivit meteorologilor, până pe 22 ianuarie la ora 10, la munte (în special la altitudini de peste 1600 m) vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 80-100 km/h, va fi viscol, vizibilitatea redusă și zăpada troienită.

De asemenea, un alt Cod Galben vizează județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud și Mureș și este în vigoare până pe 21 ianuarie la ora 02. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze de 55-65 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

În zona montană înaltă vântul va continua să prezinte intensificări și la sfârșitul săptămânii, temporar vor fi ninsori viscolite și vizibilitate redusă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.