Cod galben de furtună în mai multe localități din județul Bihor este inclus și orașul Aleșd

478
Cod Galben Furtună-800x450
Foto © AlesdOnline arhivă

Potrivit meteorologilor administrației naționale de meteorologie, se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse care vor cumula 15-20 l/mp.

Avertizarea meteo este valabilă pentru după-amiaza zilea de joi, 7 iunie.

Localitățile vizate de avertizare sunt: Oradea, Aleșd, Sânmartin, Tileagd, Tinca, Dobrești, Oșorhei, Nojorid, Ceica, Aștileu, Holod, Pomezeu, Ineu, Cociuba Mare, Șoimi, Remetea, Lugașu de Jos, Țețchea, Aușeu, Măgești, Lăzăreni, Roșia, Uileacu de Beiuș, Drăgești, Copăcel, Vârciorog, Răbăgani, Căbești, Căpâlna, Săcădat, Pocola, Sâmbăta.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.