Cod galben de ceață în mai multe localități din Bihor

111

Meteorologii au emis, joi dimineața, o avertizare cod galben de ceață valabilă în mai multe localități din Bihor.

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că în aceste condiții vizibilitatea scade sub 100 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Sunt afectate localitățile: Oradea, Salonta, Săcueni, Valea lui Mihai, Sânmartin, Tinca, Diosig, Oșorhei, Batăr, Ciumeghiu, Nojorid, Șimian, Sălard, Holod, Biharia, Sântandrei, Ineu, Sârbi, Avram Iancu, Cociuba Mare, Hidișelu de Sus, Borș, Tulca, Girișu de Criș, Roșiori, Lăzăreni, Tarcea, Cherechiu, Husasău de Tinca, Cefa, Ciuhoi, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Tămășeu, Paleu, Gepiu, Mădăras.

Avertizarea este valabilă până la ora 10.00.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.