CIRCULAȚIE DEVIATĂ DE PE DN 76 Beiuș – Ștei. Un pod s-a surpat pe o parte din cauza ploilor (video)

949
 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza cedării terasamentului și surpării carosabilului, pe DN 76 Beiuș – Ștei, la kilometrul 117+100 metri, în zona localității Drăgănești, județul Bihor, traficul rutier  se desfășoară deviat pe ruta Beiuș – DJ 764F – Tărcaia – Sudrigiu – DN 76.

Viitura a afectat un pod de pe DN76, „săpând” o groapă de dimensiuni considerabile pe marginea drumului, la piciorul podului. Reprezentanți ai CNAIR s-au deplasat la fața locului pentru a evalua situația.

Foto ©️ Dan Popa

„Podul de pe DN76, la km 117+100m, dintre localitățile Beiuș și Ștei s-a surpat pe o parte. Circulația va fi deviată pe DJ 764/F Beiuș-Tărcaia-Sudrigiu. Rugăm coducătorii auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în teren”, a declarat, comisarul-șef Alina Fărcuța.

Vezi imagini de la fața locului: 

Publicată de Dumitras Horia Claudiu pe Marţi, 18 mai 2021

De asemenea pe DJ 763, la km 12, în zona Pietroasa – Boga, din cauza apei care a ajuns pe carosabil, circulația este restricționată.

Vezi imagini de la fața locului: 

Publicată de Dumitras Horia Claudiu pe Marţi, 18 mai 2021

Articole pe aceeași temă:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.