Cherestea în valoare de 5.700 lei confiscată de polițiști

1782
Cherestea
Foto caracter ilustrativ

Cherestea de molid în valoare de peste 5.700 de lei, fără documente legale, confiscată de polițiștii din Ștei de la un bărbat.

Joi, 31 decembrie 2020, în jurul orei 09.00, pe D.N. 75, în localitatea bihoreană Fânațe, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Gârda de Sus, județul Alba, în timp ce transporta cu o autoutilitară 8,04 metri cubi de cherestea de molid, având expirat avizul de însoțire a materialului lemnos.

Materialul lemnos fără documente legale, în valoare de 5.780,76 lei, a fost confiscat și predat în custodie la Ocolul Silvic Sudrigiu, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010 rep..

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.