Cetăţeni din Bangladesh, ascunşi într-un TIR cu mobila, depistaţi la PTF Borş

102

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat doi cetăţeni din Bangladesh, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu mobilă.

 

​În data de 21.02.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilă pentru o societate comercială din Ungaria.

În baza analizei de risc s-a efectuat un control amănunţit al mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă, printre cutiile cu mobilă, doi cetățeni străini.
Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, în vârstă de 23, respectiv 37 de ani, care au intrat legal în ţara noastra.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru cetățenii străini, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.