Cetăţean nigerian depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni cu permis de conducere fals

42
Poliția de frontieră Săcueni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Săcuieni au depistat un cetăţean nigerian care conducea un autoturism folosind un permis de conducere nigerian, fals.

În data de 21.01.2020, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul nigerian O.C., în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism, marca BMW, înmatriculat în Ungaria.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere ce avea însemnele autorităţilor din Nigeria.

În cadrul verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Bărbatul a declarat că și-a procurat permisul de la vărul său şi nu ştia că e fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.