Cerere în căsătorie de Ziua Pompierilor, în Bihor (foto)

1150

Moment inedit, de Ziua Pompierilor, la Ştei. Comandantul staţiei de pompieri din oraş și-a cerut iubita în căsătorie.

„Colegul nostru, comandantul Stației de Pompieri Ștei, slt. Răzvan Fuscaș, a decis să-și lege destinul de aleasa inimii sale, în Ziua care, așa cum ne-a mărturisit, îi va fi dublă sărbătoare de-a lungul întregii vieți:

Ziua Pompierilor din România! Înarmat, de această dată, cu un buchet de flori și un inel de logodnă, Răzvan a făcut cel mai important pas în misiunea vieții sale personale, surprinzându-și iubita cu o cerere în căsătorie inedită, în cadrul Zilei Porților Deschise, organizată la subunitate cu ocazia Zilei Pompierilor din România. Noi, colegii, îi felicităm și le dorim multă fericire!”, a transmis, mr. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.