Centre noi de vaccinare în Bihor

1277

Începând de miercuri, 10 martie, 73 cabinete noi au devenit operaționale pentru programarea în vederea imunizării cu vaccinul produs de compania Moderna, trei dintre acestea fiind în județul Bihor.

În cadrul noilor centre deschise la Maternitatea Oradea, Căminul Cultural Bratca și încă un centru în cadrul Orășelului Copiilor se vor efectua doze de vaccin produse de Moderna, scrie bihon.ro.

Procesul de vaccinare va începe din data de 15 martie, iar capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoane cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidențe cu boli cronice, cu vârsta minimă de 18 ani, persoane încadrate într-un grad de handicap, însoțitorii acestora și persoanele care locuiesc la același domiciliu cu acestea.

Bihorenii se pot programa la vaccin prin intermediul platformei online, https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, prin intermediul medicului de familie sau la numărul de telefon alocat județului Bihor: 021.414.44.59,

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.