Cele mai multe proiecte în Regiunea Nord-Vest

106

În primele două săptămâni de la deschiderea sesiunii de finanțare în cadrul POR – apelul 2.1.A – Microîntreprinderi au fost depuse aproximativ 70 de proiecte în toate regiunile eligibile.

 

Pe primul loc ca regiune se situează Regiunea Nord-Vest (din care face parte şi judeţul Bihor), cu 15 proiecte. Locul doi este ocupat de Regiunile Centru şi Est, cu câte 13 proiecte depuse. În Regiunile Vest, Sud-Vest Oltenia şi Sud-Muntenia au fost depuse câte 8 proiecte. Deși cu alocarea financiară cea mai consistentă (40,99 mil. euro), antreprenorii din Regiunea Nord-Est s-au mobilizat cel mai greu și depuseseră până la finalul săptămânii trecute doar 4 proiecte.

Sursa: Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.