Caz șocant la o nuntă în Bihor. Mirele a ajuns la spital, cu coloana fracturată

1858
Nuntă Bihor
Foto ©️ bihorjust.ro
 

Ce trebuia sa fie cea mai frumoasă zi din viața lor, s-a terminat în lacrimi pentru doi miri din Bihor. Mirele a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au luat pe sus.

Tragicul eveniment s-a petrecut vineri seara, la o sală de nunți din Băile Felix. La doar o oră de la dansul mirilor, proaspătul mire, Liviu Filimon, un tânăr de 31 de ani a fost luat pe sus de prietenii săi, chiar din mijlocul sălii, notează bihorjust.ro.

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, Liviu Filimon, pentru sursa citată.

Liviu Filimon

După ce l-au scăpat din brațe, nuntașii l-au apucat de mâini și de picioare și l-au întins pe un scaun.

Mirele rănit a fost transportat de urgență de către un echipaj SAJ la Spitalul Județean Oradea, unde se află și acum internat și este monitorizat de medici.

Vezi mai jos întreaga scenă. Sursa video: www.bihorjust.ro.

Sursa citată mai menționează că Liviu poate să-și miște mâinile, dar nu și picioarele, însă, fiind imobilizat la pat.

În ciuda celor întâmplate, nunta a continuat, dar atmosfera nu a mai fost una petrecere.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.