Căruță, lovită de tren! Un bărbat a murit pe loc în urma impactului

5527
SMURD Bihor-800x562
Foto caracter ilustrativ

Un bihorean de 46 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, produs luni după-masa, în localitatea Șilindru.

Luni, 4 ianuarie, la ora 15.55, în localitatea bihoreană Șilindru, un bărbat de 46 de ani, din Șilindru, în timp ce conducea un atelaj hipo pe drumul comunal 7, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere „Oprire” și „Trecere la nivel cu calea ferată simplă fără bariere”, a pătruns în intersecția la nivel cu calea ferată și a fost lovit de un tren automotor, condus pe ruta Oradea – Satu Mare de un bărbat de 53 de ani, din comuna Dorolț, județul Satu-Mare.

În urma accidentului, bărbatul de 46 de ani, care conducea atelajul, a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.